Shoppen in Madrid

Shoppen in Madrid kan een dagtaak zijn, maar dat is zeker geen straf. Wie van lekker shoppen houdt, zit in Madrid helemaal goed. Madrid is een echte winkelstad met grote winkelstraten, kleine shops, lokale winkeltjes en enorme winkelcentra met nationale- en internationale grote merken. Verspreid door de stad zitten de grootste overdekte winkelcentra die allemaal goed toegankelijk zijn met het openbaar vervoer.

Shoppen in Madrid

Ontdek shoppen in Madrid

  • Winkelcentrum Palacio de Hielo

  • Winkelcentrum La Gavia

  • Winkelcentrum Plaza de Aluche

  • Winkelcentrum Príncipe Pío

  • Winkelcentrum La Vaguada Madrid

  • Winkelcentrum Plaza Rio 2

  • Winkelcentrum Islazul

Shoppen in Madrid

In het centrum van Madrid, rond het plein Puerta del Sol, zitten grote internationale merken gevestigd, zoals de H&M, C&A, Primark en de El Corte Ingles, de grootste warenhuisketen van Europa. Ook zitten hier veel lokale winkels en souvenirshop die zich vooral richten op toeristen. Naast winkels vind je in het centrum veel bakkerijen, restaurantjes en clubs.

La Gavia

Winkelcentrum
Islazul

Principe Pio

Winkelen aan de Spaanse Broadway

Een grote bekende winkelstraat is bijvoorbeeld Gran Via. Hier vind je grote winkel van allerlei merken, zoals de Zara, Primark, Nike en Bershka. Ook zit er een officiële Real Madrid fanstore gevestigd. Gran Via is een belangrijkste verkeersader en uitgaansgelegenheid. Door de vele hotels, clubs en hoge gebouwen wordt de straat ook wel het Spaanse Broadway genoemd.

Overdekte winkelcentrums

Ben je op zoek naar een groot overdekt winkelcentra? Bezoek dan eens winkelcentrum La Gavia. Shop in één van de 160 winkels of dineer in de uitgebreide foodcourt. In shoppingcenter Palacio de Hielo kun je bowlen, naar de bioscoop en zelfs schaatsen! Een ander groot winkelcentrum is Islazul. Meer dan 100 winkels van diverse nationaal en internationaal bekende merken, zoals de Media Markt en de H&M. Ook hier is een bioscoop, een bowlingcenter en een grote gamehal.

Verspreid door de stad zit het grootste warenhuisketen van Europa, El Corte Inglés. In dit warenhuis vind je onder andere kleding, kantoorartikelen en juwelen. Ook zit er in de meeste filialen een grote supermarkt. Neem eens een kijkje in het filiaal aan Gran Vía, met een geweldig uitzicht over deze beroemde straat.

Advertentie:

Shoppen in Madrid
Shoppen in Madrid

Met de metro door Madrid

De meeste bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid zijn ideaal te bereiken met de metro. Bekijk alle metrolijnen en bereid je alvast voor op het metronetwerk van de stad!

Handige tips en informatie

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden,
informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om
te doen in Madrid

Vind meer toeristische attracties!