Shoppen in Madrid

Shoppen in Madrid is dagtaak, maar zeker geen vervelende. Wie van lekker shoppen houdt, zit in Madrid helemaal goed. Madrid is een echte winkelstad met grote winkelstraten, kleine shops, lokale winkeltjes en enorme winkelcentra met nationale- en internationale grote merken. Verspreid door de stad zitten de grootste overdekte winkelcentra die allemaal goed toegankelijk zijn met het openbaar vervoer.

Deel dit artikel op:

Shoppen in Madrid

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Shoppen in Madrid

In het centrum van Madrid, rond het plein Puerta del Sol, zitten grote internationale merken gevestigd, zoals de H&M, C&A, Primark en de El Corte Ingles, de grootste warenhuisketen van Europa. Ook zitten hier veel lokale winkels en souvenirshop die zich vooral richten op toeristen. Naast winkels vind je in het centrum veel bakkerijen, restaurantjes en clubs.

Winkelen in Madrid

La Gavia

Lees verder

Islazul

Lees verder

Principe Pio

Lees verder

Winkelen aan de Spaanse Broadway

Een grote bekende winkelstraat is bijvoorbeeld Gran Via. Hier vind je grote winkel van allerlei merken, zoals de Zara, Primark, Nike en Bershka. Ook zit er een officiële Real Madrid fanstore gevestigd. Gran Via is een belangrijkste verkeersader en uitgaansgelegenheid. Door de vele hotels, clubs en hoge gebouwen wordt de straat ook wel het Spaanse Broadway genoemd.

Overdekte winkelcentrums

Ben je op zoek naar een groot overdekt winkelcentra? Bezoek dan eens winkelcentrum La Gavia. Shop in één van de 160 winkels of dineer in de uitgebreide foodcourt. In shoppingcenter Palacio de Hielo kun je bowlen, naar de bioscoop en zelfs schaatsen! Een ander groot winkelcentrum is Islazul. Meer dan 100 winkels van diverse nationaal en internationaal bekende merken, zoals de Media Markt en de H&M. Ook hier is een bioscoop, een bowlingcenter en een grote gamehal.

Verspreid door de stad zit het grootste warenhuisketen van Europa, El Corte Inglés. In dit warenhuis vind je onder andere kleding, kantoorartikelen en juwelen. Ook zit er in de meeste filialen een grote supermarkt. Neem eens een kijkje in het filiaal aan Gran Vía, met een geweldig uitzicht over deze beroemde straat.

Winkelcentra in Madrid

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Met de metro door Madrid

De meeste bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid zijn ideaal te bereiken met de metro. Bekijk alle metrolijnen en bereid je alvast voor op het metronetwerk van de stad!

Metro informatie

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden, informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Bekijk alle tips

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Boek een overnachting

Ontdek meer om te doen in Madrid

Meer toeristische attracties

Ontdek Madrid

Meer bezienswaardigheden

Alle bezienswaardigheden