Winkelcentrum Príncipe Pío

Winkelcentrum Príncipe Pío (Centro Comercial Príncipe Pío) is een winkelcentrum in de wijk Moncloa-Aravaca. Het is gevestigd in oude, imposante stationshal die volledig is gerestaureerd en omgebouwd is tot winkelcentrum. De naam komt van het gelijknamige trein- en metrostation, Principe Pio. Dit station is een belangrijk vervoerdersknooppunt van verschillende metrolijnen, streekbussen en treinen. Hierdoor is het populaire bestemming- of overstappunt.

Winkelcentrum Príncipe Pío

Winkelen, dineren of naar de film in shopping center Príncipe Pío

Wanneer je de trein of metro uitstapt, loop je bijna direct het winkelcentrum in. Het winkelcentrum heeft 3 verdiepingen met nationaal- en internationaal bekende winkelketens. Daarnaast is er een bioscoop en een groot scala aan restaurants in de foodcourt. Bekende voorbeelden van winkels in het winkelcentrum zijn onder andere: de Zara, Bershka, Mango en de H&M.

Naast winkelen kun je er lekker eten in één van de vele restaurants. De foodcourt biedt een ruim assortiment aan restaurants en fastfood, waaronder een KFC, McDonalds, VIPS en een wok-restaurant. Ook draaien er Engelstalige films voor toeristen die graag een filmpje willen pakken.

Winkelcentrum Príncipe Pío
Winkelcentrum Príncipe Pío

Bekijk ook:

  • Real Jardín Botánico

  • Parque Juan Carlos I

  • Winkelcentrum Plaza de Aluche

Bezienswaardigheden in de buurt

Principe Pio ligt in het westen van Madrid op een interessante locatie. Aan de westkant grenst het met het grootste stadspark van Europa, Casa de Campo. In de omgeving van het winkelcentrum zijn een aantal populaire bezienswaardigheden, waaronder de Tempel van Debod en de kabelbaan, de Teleferico. Ook is het centrum niet ver weg en met een directe metroverbinding naar metrostation Opera hoef je niet lang te reizen.

Openingstijden Príncipe Pío

De winkels in Principe Pio zijn maandag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 22.00. Sommige winkels hebben uitgezonderde openingstijden.

Restaurant en vrije tijd:

Zondag tot donderdag: tot 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag: tot 02.00 uur.

Supermarkt:

Dagelijks geopend van 08.00 tot 02.00 uur.

Parkeren:

24 uur per dag geopend.

Bezoekersinformatie

  • Paseo de la Florida, 2, 28008 Madrid, Spanje

Winkelcentrum Príncipe Pío

Met de metro naar Príncipe Pío

Winkelcentrum Príncipe Pío is te bereiken met metrolijnen 6, 10 en R. De R lijn is een direct verbinding naar Ópera.

Handige tips en informatie

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden,
informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om
te doen in Madrid

Vind meer toeristische attracties!