Winkelcentrum Plaza Rio 2

Winkelcentrum Plaza Rio 2 (Centro Comercial Plaza Rio 2) is een gloednieuw winkelcentrum in het centrum van Madrid. Het complex werd op 20 oktober 2017 geopend en ligt aan de oever van de rivier Manzanares. In de buurt van het winkelcentrum ligt het populaire stadspark, Madrid Rio.

Deel dit artikel op:

Winkelcentrum Plaza Rio 2 Madrid

© Wikimedia Commons / by Xxluaxx

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Booking.com

Informatie

In totaal heeft winkelcentrum Plaza Rio 2 zo’n 160 winkels. De totale vloeroppervlakte is ongeveer 40.000 vierkante meter. Plaza Rio 2 heeft – naast de tientallen winkels – een groot dakterras met een geweldig uitzicht op de stad en het naastgelegen park. In het winkelcentrum vind je winkels van merken als: Zara, H&M, Foot Locker, Etam en Berschka. Daarnaast is er een divers- en uitgebreide food court en er is een gamehal.

Openingstijden Plaza Rio 2

Plaza Rio is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 00:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het winkelcentrum tot 01:00 uur geopend.

Adres

Av del Manzanares, 210, 28026 Madrid, Spanje

Winkelcentrum Plaza Rio 2 Madrid

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Booking.com

Met de metro naar Plaza Rio 2

Winkelcentrum Plaza Rio 2 is te bereiken met metrolijn 3 en metrolijn 6. Uitstappen kan bijvoorbeeld op Legazpi (lijn 3 en 6) of Usera (lijn 6). Daarna is het nog ongeveer 15 minuten wandelen naar het winkelcomplex.

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden, informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om te doen in Madrid

Meer toeristische attracties

Meer bezienswaardigheden