Stedentrip Madrid

Een stedentrip Madrid is de ideale vakantie om kennis te maken met de heerlijke temperaturen in Spanje. De hoofdstad van Spanje is de ideale stedentrip, die bekend staat om de prachtige gebouwen, goede musea, lekkere gerechten en natuurlijk het lekkere weer. Op deze pagina hebben we de beste tips voor een Stedentrip naar Madrid.

Tips voor een Stedentrip naar Madrid

Op stedentrip naar Madrid

Op stedentrip naar Madrid? Er is zoveel te zien, te beleven en te doen, dus laten we direct beginnen. Madrid is eenvoudig te bereiken, maar één van de meest aantrekkelijke bestemmingen. Een vliegticket naar Madrid is niet al te duur en bereikbaar vanaf meerdere vliegvelden bij ons in de buurt.

Er gaan rechtstreekse vluchten van bijvoorbeeld Amsterdam of Eindhoven naar Madrid. Ook vluchthavens in België en Duitsland vliegen rechtstreeks. Je aankomst is op vliegveld Barajas, het grootste vliegveld van Madrid en zelfs van heel Spanje. Vliegveld Barajas ligt aan de rand van de stad, in de gelijknamige wijk. Vanaf hier begint je stedentrip in Madrid. Veel plezier!

Wat te doen in Madrid?

13 top bezienswaardigheden

Tips voor slecht weer in Madrid

Overnachten in Madrid

Weekendje weg naar Madrid

Een weekendje weg naar Madrid is heerlijk. Even geen werk of school en geen zorgen. Naar het vliegveld – vliegtuig in, vliegtuig uit – en genieten maar! In Madrid raak je nooit uitgekeken, de stad bruist van de mensen, de leukste bezienswaardigheden vind je binnen handbereik en het klimaat is (bijna) altijd heerlijk.

Tips voor een Stedentrip naar Madrid
Tips voor een Stedentrip naar Madrid

Met de metro door Madrid

De meeste bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid zijn ideaal te bereiken met de metro. Bekijk alle metrolijnen en bereid je alvast voor op het metronetwerk van de stad!

Handige tips en informatie

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden,
informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om
te doen in Madrid

Vind meer toeristische attracties!