Attracties in Madrid

Op zoek naar de leukste en beste attracties in Madrid? Je hoeft je zeker niet te vervelen! Madrid heeft naast een groot aantal attracties, maar liefst twee dierentuinen en twee grote en spectaculaire pretparken. Liever een keer iets anders? Maak dan een ritje in de kabelbaan met een prachtig uitzicht over de stad of stap in de uitkijktoren voor een complete panorama.

Deel dit artikel op:

Attracties in Madrid

Meest populaire attracties van Madrid

Zoo Aquarium Madrid

Lees verder

Kabelbaan Madrid

Lees verder

Parque de Atracciones

Lees verder

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Dierentuinen en pretparken in Madrid

In Casa de Campo, het grootste stadspark van Europa vind je een van de dierentuinen van de Madrid: Zoo Aquarium Madrid. Deze dierentuin heeft een groot aantal bijzondere diersoorten, waaronder pandaberen, bruine beren en olifanten. Vlak naast de dierentuin staat het pretpark, Parque de Attracciones, met meerdere achtbanen! Casa de Campo is ook te bezoeken via een kabelbaan, met de Teleferico. De kabelbaan brengt je vanaf de grond naar het hoogste punt van het park met een geweldig uitzicht over Madrid.

Aan de rand van Madrid vind je ook enkele amusementsparken. Dierentuin Faunia ligt vlak buiten de de stad en op zo’n 25 kilometer afstand ligt Parque Warner Madrid, met een groot aantal imposante achtbanen en shows is de reis er naar toe het zeker waard.

Attracties in Madrid

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Met de metro door Madrid

De meeste bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid zijn ideaal te bereiken met de metro. Bekijk alle metrolijnen en bereid je alvast voor op het metronetwerk van de stad!

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden, informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om te doen in Madrid

Meer toeristische attracties

Meer bezienswaardigheden