Attracties in Madrid

Op zoek naar de leukste en beste attracties in Madrid? Je hoeft je zeker niet te vervelen! Madrid heeft naast een groot aantal attracties, maar liefst twee dierentuinen en twee grote en spectaculaire pretparken. Liever een keer iets anders? Maak dan een ritje in de kabelbaan met een prachtig uitzicht over de stad of stap in de uitkijktoren voor een complete panorama.

Attracties in Madrid

Meest populaire attracties in Madrid

  • Attractiepark Parque Warner Madrid

  • Attractiepark Parque de Atracciones

  • Dierentuin Faunia

Dierentuinen en pretparken in Madrid

In Casa de Campo, het grootste stadspark van Europa vind je een van de dierentuinen van de Madrid: Zoo Aquarium Madrid. In dit gezellige, overzichtelijke dierenpark vind je een groot aantal diersoorten, waaronder panda’s, bruine beren en olifanten. Bezoek ook eens het aquarium en bekijk de educatieve dolfijnenshow, die (bijna) dagelijks wordt gehouden. Liever een kleinschaliger park bezoeken? Dan is Dierentuin Faunia een goede optie. Deze attractie ligt aan de rand van Madrid.

Groot fan van thrill rides en spectaculaire achtbanen? Madrid heeft niet één, maar twee grote pretparken met tientallen attracties. Deze amusementsparken zijn ideaal voor een dagje uit of om lekker af te koelen in een van de vele waterattracties. Bezoek dan eens Parque de Attracciones, midden in de stad of Parque Warner Madrid, bekend op zijn geweldige shows en achtbanen.

Liever een dagje wat rustiger aan doen? Kabelbaan Madrid, de Teleferico, brengt je in een rustig tempo van de stad naar Casa de Campo, waar je een geweldig uitzicht voorgeschoteld krijgt.

Ontdek attracties in Madrid

  • Kabelbaan Madrid

  • Attractiepark Parque Warner Madrid

  • Attractiepark Parque de Atracciones

  • Dierentuin Zoo Aquarium Madrid

  • Dierentuin Faunia

Attracties in Madrid
Attracties in Madrid

Met de metro door Madrid

De meeste bezienswaardigheden en activiteiten in Madrid zijn ideaal te bereiken met de metro. Bekijk alle metrolijnen en bereid je alvast voor op het metronetwerk van de stad!

Handige tips en informatie

Tips voor een bezoek aan Madrid

De beste tips voor bezienswaardigheden,
informatie, overnachten en het weer in Madrid.

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om
te doen in Madrid

Vind meer toeristische attracties!