Overnachten in Madrid in een hotel, appartement of hostel

Ga je binnenkort op stedentrip en wil je overnachten in Madrid? Dan is een slaapplek natuurlijk wel handig! Er zijn in Madrid tientallen hotels, appartementen en hostels beschikbaar voor een heerlijke overnachting in Madrid. Geen hotel beschikbaar in het centrum? Door het uitgebreide en eenvoudige metronetwerk ben je snel op de plaats van bestemming en is het centrum snel en gemakkelijk te bereiken. Vaak is een slaapplek buiten het centrum ook een stuk goedkoper dan in het centrum.

Overnachten in Madrid

Hotels in Madrid

Lekker en comfortabele slapen in één van de vele hotels in Madrid. Van internationale ketens als Accor, Ibis en NH Hotels tot kleine knusse hotels met maar enkele kamers. Lekker ontbijtje erbij en de dag in Madrid kan weer goed beginnen. Veel van de hotels liggen centraal in het centrum van Madrid, andere liggen wat verder van het centrum af.

Wil je een hotel in het centrum van Madrid, dan betaal je daar in het algemeen iets meer geld voor dan buiten het centrum. Onze voorkeur gaat uit naar een accommodatie in de buurt van een metrostation, vanwege de makkelijke bereikbaarheid. Gelukkig zijn dan ook de meeste bezienswaardigheden goed te bereiken met het openbaar vervoer, zoals de metro of de bus.

– Zoek een hotel in Madrid

Overnachten in Madrid hotel

Appartementen in Madrid

Ga je met een groep vrienden of met een familie met (oudere) kinderen, dan is een appartement huren wellicht een uitkomst! Een eigen plek midden in de miljoenenstad Madrid tussen de Madrilenen, waar je zelf kunt koken, de was kunt draaien en natuurlijk overnachten. Je doet de boodschappen bij een buurtsuper en leert echt de omgeving kennen. Je voelt je echt even een inwoner uit Madrid.

Er zijn een groot aantal (privé)appartementen beschikbaar voor toeristen. Een groot voordeel ten opzichte van een hotel is de ruimte en de voorzieningen die een appartement te bieden heeft. Een appartement is over het algemeen ruimer dan een hotelkamer en je hebt er meer vrijheid. Ook kan het goedkoper zijn dan een hotel, vooral bij een langer verblijf met meerdere gasten.

– Bekijk alle appartementen in Madrid

Bed & Breakfasts

Wil je echt weten hoe een Madrileen leeft? Boek dan een Bed & Breakfast! Overnachten en ontbijten in een echt Spaans woonhuis en tussen de Spaanse mensen. Spannend, maar ook erg leuk!

– Bekijk de beschikbare Bed & Breakfast in Madrid

Hostels in Madrid

Een overnachting in Madrid hoeft niet perse duur te zijn. Een hostel is daarin een uitkomst. Vaak is een hostel wat goedkoper dan een hotel en het kan er erg gezellig zijn! Ook hebben veel hostels een privékamer, zodat je de slaapplek niet hoeft te delen met vreemden.

– Bekijk alle hostels in Madrid

Overnachten in Madrid hostel

Vind je dit artikel interessant? Deel dit bericht: