Heerlijk shoppen en winkelen in winkelcentra in winkelstad Madrid

Wie van shoppen houdt, zit in Madrid helemaal goed. De stad is een echte winkelstad met grote winkelstraten en winkelcentra met nationale- en internationale grote merken. Verspreid door de stad zitten de grootste overdekte winkelcentra die allemaal goed toegankelijk zijn met het openbaar vervoer.

In het centrum van Madrid, rond het plein Puerta del Sol, zitten grote internationale merken gevestigd, zoals de H&M, C&A, Primark en de El Corte Ingles, het grootste warenhuisketen van Europa. Ook zitten hier veel lokale winkels en souvenirshop die zich vooral richten op toeristen. Naast winkels vind je in het centrum veel bakkerijen, restaurantjes en clubs.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Winkelen in Madrid

Een grote bekende winkelstraat is bijvoorbeeld Gran Via. Hier vind je grote winkel van allerlei merken, zoals de Zara, Primark, Nike en Bershka. Ook zit er een officiële Real Madrid fanstore gevestigd. Gran Via is een belangrijkste verkeersader en uitgaansgelegenheid. Door de vele hotels, clubs en hoge gebouwen wordt de straat ook wel het Spaanse Broadway genoemd.

Heerlijk shoppen en winkelen in winkelcentra in winkelstad Madrid

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

Overdekte winkelcentrums

Ben je op zoek naar een groot overdekt winkelcentra? Bezoek dan eens shoppingcenter La Gavia. Shop in één van de 160 winkels of dineer in de uitgebreide foodcourt. In shoppingcenter Dreams Palacio de Hielo kun je bowlen, naar de bioscoop en zelfs schaatsen! Een ander groot winkelcentrum is Islazul. Meer dan 100 winkels van diverse nationaal en internationaal bekende merken, zoals de Media Markt en de H&M. Ook hier is een bioscoop, een bowlingcenter en een grote gamehal.

Verspreid door de stad zit het grootste warenhuisketen van Europa, El Corte Inglés. In dit warenhuis vind je onder andere kleding, kantoorartikelen en juwelen. Ook zit er in de meeste filialen een grote supermarkt. Neem eens een kijkje in het filiaal aan Gran Vía, met een geweldig uitzicht over deze beroemde straat.

Meer shopping in Madrid:

Islazul ligt in de wijk Carabanchel waar ook een ander winkelcentrum ligt, Plaza de Alucha. Islazul heeft meer dan 100 winkels van allerlei nationale en internationale merken.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

In de nieuwbouwwijk Villa de Vallecas ligt het winkelcentrum La Gavia. In La Gavia vind je vooral bekendere internationale merken, zoals de H&M, Carrefour, Primark, Ikea en C&A.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

Winkelcentrum, Centro Comercial Príncipe Pío, is in 2005 geopend en ligt bij het gelijknamige station, Príncipe Pío.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

Dit winkelcentrum is gelegen nabij parque Juan Carlos en bevat naast winkels: een ijsbaan, een bowlingbaan en een bioscoop.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

Het winkelcentrum Plaza de Aluche ligt net als Islazul in de wijk Carananchel. Sinds de opening in 1993 heeft het winkelcentrum meer dan 10 miljoen bezoekers per jaar.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

Een gloednieuw winkelcentrum in het centrum van de stad: Centro Comercial Plaza Rio 2. In de buurt van Madrid Rio is op 20 oktober 2017 het winkelcentrum geopend.

Heerlijk shoppen en winkelen in Madrid

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om te doen in Madrid

Ontdek meer in Madrid

Ontdek Madrid

Blijf op de hoogte van de leukste bezienswaardigheden in Madrid!

Volg OverMadrid op Facebook en blijf op de hoogte van de leukste bezienswaardigheden, weetjes en mooiste foto’s van Madrid.

Vind je dit artikel interessant? Deel dit bericht: