Pretparken en dierentuinen.
Amusement in Madrid

Op zoek naar vermaak in Madrid? Je hoeft je zeker niet te vervelen! Madrid heeft naast een groot aantal bezienswaardigheden, maar liefst twee dierentuinen en twee pretparken. Is dat nog niet genoeg!? Maak dan een ritje in de kabelbaan of stap in een uitkijktoren voor een geweldig uitzicht over de stad.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie.

In Casa de Campo, het grootste stadspark van Europa vind je een van de dierentuinen van de Madrid: Zoo Aquarium Madrid. Deze dierentuin heeft een groot aantal bijzondere diersoorten, waaronder pandaberen, bruine beren en olifanten. Vlak naast de dierentuin staat het pretpark, Parque de Attracciones, met meerdere achtbanen! Casa de Campo is ook te bezoeken via een kabelbaan, met de Teleferico. De kabelbaan brengt je vanaf de grond naar het hoogste punt van het park met een geweldig uitzicht over Madrid.

Aan de rand van Madrid vind je ook enkele amusementsparken. Dierentuin Faunia ligt vlak buiten de de stad en op zo’n 25 kilometer afstand ligt Parque Warner Madrid, met een groot aantal imposante achtbanen en shows is de reis er naar toe het zeker waard.

Zoo Aquarium de Madrid is een dierentuin gelegen Casa de Campo. Het heeft ongeveer 6000 dieren van 500 verschillende soorten.

Dierentuin Zoo Aquarium Madrid

Parque de Atracciones, het park van de attracties, ligt geleden in Casa de Campo in Madrid. Het park is gemakkelijk te bereiken met de metro en ligt dichtbij Zoo Parque Aquarium.

Pretpark Madrid

Zoo Aquarium de Madrid is een dierentuin gelegen Casa de Campo. Het heeft ongeveer 6000 dieren van 500 verschillende soorten.

Kabelbaan Madrid

Faunia is een dierenpark in Madrid. Naast een groot aantal diersoorten huisvest het ook een botanische tuin. Faunia is onderverdeelt in themagebieden, zoals een poolgebied.

Dierentuin Faunia

In pretpark Parque Warner Madrid kun je losgaan in de vele achtbanen, afkoelen in een van de waterattracties of genieten van de stuntshows.

Pretpark Madrid

Overnachten in de Spaanse hoofdstad?

Boek een overnachting!

Ontdek meer om te doen in Madrid

Ontdek meer in Madrid

Ontdek Madrid

Blijf op de hoogte van de leukste bezienswaardigheden in Madrid!

Volg OverMadrid op Facebook en blijf op de hoogte van de leukste bezienswaardigheden, weetjes en mooiste foto’s van Madrid.

Vind je dit artikel interessant? Deel dit bericht: