Pretparken en dierentuinen.
Amusement in Madrid

In Madrid ga je je zeker niet vervelen! Madrid heeft een groot aantal amusement parken, waaronder maar liefst twee dierentuinen en twee pretparken. Of maak eens een ritje in een kabelbaan.

In Casa de Campo, het grootste stadspark van Europa vind je een van de dierentuinen van de Madrid: Zoo Aquarium Madrid. Deze dierentuin heeft een groot aantal bijzondere diersoorten, waaronder pandaberen, bruine beren en olifanten. Vlak naast de dierentuin staat het pretpark, Parque de Attracciones, met meerdere achtbanen! Casa de Campo is ook te bezoeken via een kabelbaan, met de Teleferico. De kabelbaan brengt je vanaf de grond naar het hoogste punt van het park met een geweldig uitzicht over Madrid.

Aan de rand van Madrid vind je ook enkele amusementsparken. Dierentuin Faunia ligt vlak buiten de de stad en op zo’n 25 kilometer afstand ligt Parque Warner Madrid, met een groot aantal imposante achtbanen en shows is de reis er naar toe het zeker waard.

Dierentuin Zoo Aquarium Madrid

Zoo Aquarium de Madrid is een dierentuin gelegen Casa de Campo. Het heeft ongeveer 6000 dieren van 500 verschillende soorten.

Lees meer
Pretpark Madrid

Parque de Atracciones, het park van de attracties, ligt geleden in Casa de Campo in Madrid. Het park is gemakkelijk te bereiken met de metro en ligt dichtbij Zoo Parque Aquarium.

Lees meer
Kabelbaan Madrid

Zoo Aquarium de Madrid is een dierentuin gelegen Casa de Campo. Het heeft ongeveer 6000 dieren van 500 verschillende soorten.

Lees meer
Dierentuin Faunia

Faunia is een dierenpark in Madrid. Naast een groot aantal diersoorten huisvest het ook een botanische tuin. Faunia is onderverdeelt in themagebieden, zoals een poolgebied.

Lees meer
Pretpark Madrid

In pretpark Parque Warner Madrid kun je losgaan in de vele achtbanen, afkoelen in een van de waterattracties of genieten van de stuntshows.

Lees meer

Bezienswaardigheden en locaties in Madrid: